2018 m. sausio 7 d., sekmadienis

Vasaros tortų meniu

Gintarinis - medaus biskvitai, pertepti grietinėlės/grietinės kremu, pgl pageidavimą vaisiai,  razinos,žele . Saldžiarūgštis, mėgstantiems medaus tortus
Juodas miškas - rudas biskvitas perteptas šokolado ir grietinėlės su vyšniomis kremu

Klasikinis rafaelo tortas - baltas biskvitas, grietinėlės/kondensuoto pieno kremas. Tortas purus, tirpstantis burnoje, kažkiek panašus į rafaelo saldainius.Migdolai dedami pagal pageidavimą.


Snickers tortas - karameliai biskvitai pertepti grietinėlės, žemės riešutų ir šokoladiniu kremu, žemės riešutų pertepimas primena Snickers batonėlį.

Kavos tortas - Kakavinis biskvitas perteptas karameliniu kremu, plakta grietinėle, šokoladiniu kremu , tortas sodrus, skirtas kavos ir šokolado mėgėjams. 

 Napoleonas - sluoksniuotos tešlos lakštai pertepti plikytu kondensuoto pieno kremu ir spanguolių uogiene

Karamelinė vyšnia- vaniliniai/kakaviniai biskvitai pertepti karameliniu ir grietinėlės su vyšnių gabalėliais kremu.Saldžiai gaivus tortas.

Šokoladinis snikersas - šokoladiniai biskvitai pertepti jogurtiniu, šokoladiniu ir karameliniu kremu su griliažo gabalėliais. 


Morenginis - balti biskvitai ir baltyminiai lakštai pertepiami karameliniu riešutiniu kavos kremu. Pgl pageidavimą galima dėti aguoninius biskvitus.  

Magija - šokoladiniai biskvitai su šokoladiniu kremu, vyšniomis ir kavos karameliniu kremu (galiu dėti riešutų)
 
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą