DESERTAMS UOGOS,PAPUOŠIMAI GALI SKIRTIS NUO NURODYTŲ FOTOGRAFIJOSE. DESERTŲ TAURELĖSE TŪRIS - 100ML.
Desertai būna vienkartinėse stiklinaitėse.
- PANNA COTTA 1.3e/vnt - švelnus grietinėlės desertas su sezoniniais vaisiais/uogomis
- TIRAMISU (1.3 e/vnt)-
kavos skonio maskarponės desertas.
- ŠOKOLADINĖ PAGUNDA (1.3 e/vnt)-šokoladinis biskvitas sulaistytas alkoholiniu sirupu, pagardintas uogomis su šokoladiniu mouse ir grietinėle.
- BLANCMANGE – migdolinis desertas taurelėse, labai skanus, lengvas,purus. Dievinantiems migdolinius saldėsius. 1.5 e/vnt
- CITRINŲ ATSPALVIS - riešutų traškutis, citrinų kremas, morengas 1.3 e/vnt
- EGZOTIKA - riešutų traškutis, bananų coulis su mango coulis, balto šokolado kremas. 1.5 e/vnt
KEKSIUKAI 1.5 -1.8e/vnt - dėl skonių klausti
CAKE POPSAI 1 e/vnt - apvalus vanilinės biskvitinės tešlos keksiukas aplietas šokoladu, galimi įv. papuošimo būdai
SAUSAINIAI 1.5 e/vnt - įv. dekoruoti sviestinukai
TRAŠKŪS PYRAGAIČIAI 1 e/vnt - plikytos tešlos pyragaitis su traškia kepurėleSVEIKUOLIŠKI TRIUFELIAI - 1 e /vnt - dž. Datulių su romu ir šokoladine kakava saldainiai
TRAPŪS SAUSAINIAI - su karameliniu kremu 1.3 e/vnt
TARTATELĖS – 1,3 e/vnt – trapūs krepšeliai įdarai kremu ir puošti vaisiais
TORTAI - PLOKŠTAINIAI – pasirinktas torto skonis, supjaustomas ir paserviruojamas porcijomis – 14,50 e/kg
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą