2017 m. vasario 26 d., sekmadienis

Desertai



DESERTAMS UOGOS,PAPUOŠIMAI GALI SKIRTIS NUO NURODYTŲ FOTOGRAFIJOSE. DESERTŲ TAURELĖSE TŪRIS - 100ML.
Desertai būna vienkartinėse stiklinaitėse.

  1. PANNA COTTA 1.3e/vnt - švelnus grietinėlės desertas su sezoniniais vaisiais/uogomis
  2. TIRAMISU (1.3 e/vnt)- kavos skonio maskarponės desertas.


  3.  ŠOKOLADINĖ PAGUNDA (1.3 e/vnt)-šokoladinis biskvitas sulaistytas alkoholiniu sirupu, pagardintas uogomis su šokoladiniu mouse ir grietinėle.
  4. BLANCMANGE – migdolinis desertas taurelėse, labai skanus, lengvas,purus. Dievinantiems migdolinius saldėsius. 1.5 e/vnt
  5. CITRINŲ ATSPALVIS - riešutų traškutis, citrinų kremas, morengas 1.3 e/vnt

  6.  EGZOTIKA - riešutų traškutis, bananų coulis su mango coulis, balto šokolado kremas. 1.5 e/vnt


    KEKSIUKAI 1.5 -1.8e/vnt - dėl skonių klausti

    CAKE POPSAI 1 e/vnt - apvalus vanilinės biskvitinės tešlos keksiukas aplietas šokoladu, galimi įv. papuošimo būdai

    SAUSAINIAI 1.5 e/vnt - įv. dekoruoti sviestinukai

    TRAŠKŪS PYRAGAIČIAI 1 e/vnt - plikytos tešlos pyragaitis su traškia kepurėle  

    SVEIKUOLIŠKI TRIUFELIAI - 1 e /vnt -  dž. Datulių su romu ir šokoladine kakava saldainiai


    TRAPŪS SAUSAINIAI - su karameliniu kremu 1.3 e/vnt 


    TARTATELĖS – 1,3 e/vnt – trapūs krepšeliai įdarai kremu ir puošti vaisiais

     TORTAI - PLOKŠTAINIAI  – pasirinktas torto skonis, supjaustomas ir paserviruojamas porcijomis – 14,50 e/kg



ŠOKOLADO MOUSSE  SU UOGŲ KONFI 1.5e/vnt - lengvas, it pūkas, desertas. Galimas variantas su juodu/pienišku/baltu šokoladu, desertas nėra didelis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą