2012 m. balandžio 23 d., pirmadienis

Tortų ir skanėstų aprašymai


Šie tortai gali būti dengiami cukrine mase, arba gali būti puošti glazūra.Biskvitai gali būti kepami iš ruginių miltų.

Jogurtinis - balti/rudi biskvitai pertepti graikiško jogurto kremu su natūralia vanilės ankštimi,  pagardintu citrinos žievele ir pasirinktais vaisių gabalėliais (persikais, bananais, avietėmis, šilauogėmis,vyšnios, konserv. braškės, šokolado drožlės, vynuogės ) gaivus tortas 


GAIVUMĖLIS - balti purus biskvitai pertepti grietinėlės ir saldžios varškės kremu, sluoksniuoti žele gabaliukais, saldžiarūgštis,gaivus tortas


  



Varškės sūrelis - šokoladiniai biskvitai pertepti varškiniu kremu su šokolado gabalėliais ir plonu sluoksneliu šokoladinio sirupo. 

Gintarinis - medaus biskvitai, pertepti grietinėlės/grietinės kremu, pgl pageidavimą vaisiai,  razinos,žele . Saldžiarūgštis, mėgstantiems medaus tortus 




Juodas miškas - rudas biskvitas perteptas šokolado ir grietinėlės su vyšniomis kremu

Klasikinis rafaelo tortas - baltas biskvitas, grietinėlės/kondensuoto pieno kremas. Tortas purus, tirpstantis burnoje, kažkiek panašus į rafaelo saldainius.Migdolai dedami pagal pageidavimą.


Kokosinė avietė  - vanilinis  biskvitas, kondensuoto pieno kremas ir avietės.

Snickers tortas - karameliai biskvitai pertepti grietinėlės, žemės riešutų ir šokoladiniu kremu, žemės riešutų pertepimas primena Snickers batonėlį.



 Kavos tortas - Kakavinis biskvitas perteptas karameliniu kremu, plakta grietinėle, šokoladiniu kremu , tortas sodrus, skirtas kavos ir šokolado mėgėjams. 

 Napoleonas - sluoksniuotos tešlos lakštai pertepti plikytu kondensuoto pieno kremu ir spanguolių uogiene


Karamelinė vyšnia- vaniliniai/kakaviniai biskvitai pertepti karameliniu ir grietinėlės su vyšnių gabalėliais kremu.Saldžiai gaivus tortas.


Simfonija - vaniliniai biskvitai pertepti kokosiniu ir jogurtiniu su avietėm kremu. Tobulas derinys


Šokoladinis snikersas - šokoladiniai biskvitai pertepti jogurtiniu, šokoladiniu ir karameliniu kremu su griliažo gabalėliais. 



 Morenginis - balti biskvitai ir baltyminiai lakštai pertepiami karameliniu riešutiniu kavos kremu. Pgl pageidavimą galima dėti aguoninius biskvitus.  

 

 Magija - šokoladiniai biskvitai su šokoladiniu kremu, vyšniomis ir kavos karameliniu kremu (galiu dėti riešutų)
Fantos tortas - vaniliniai biskvitai pertepti maskarponės/fantos kremu su apelsinų/mandarinų gabalėliais.Galima vietoj apelsinų/mandarinų dėti konservuotus persikus. Tortas gaivus.

 Šokoladinė naktis - tamsios kakavos biskvitai, sulaistyti saldžiu sirupu ir pertepti šokoladiniu kremu su karamelizuotais bananais. Tortas mėgstantiems šokolado ir bananų derinį, sotus, tinkantis pasimėgauti gabalėliu torto.










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą